Search results

Records found: 8  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^hk_us_auth 0083188 amg^"
  1. Jídlo a pití v pravěku a ve středověku / Magdalena Beranová  Praha : Academia, 2015 . 553 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh . ISBN 978-80-200-2498-5 (vázáno) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Filozofická fakulta0100
    Jídlo a pití v pravěku a ve středověku

    book

  2. Jídlo : dějiny chuti / editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal] . Praha : Mladá fronta, 2008 . 368 s . ISBN 978-80-204-1847-0 (váz.) . http://toc.nkp.cz/NKC/200809/contents/nkc20081816151_1.pdf .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Jídlo

    book

  3. Krajiny prostřených i prázdných stolů. I., Evropská gastronomie v proměnách staletí / Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.)  Pardubice-Polabiny : Univerzita Pardubice, 2016 . 344 stran . ISBN 978-80-7560-026-4 (brožováno) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Krajiny prostřených i prázdných stolů

    book

  4. Krajiny prostřených i prázdných stolů. II., Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu / Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.)  Pardubice : Univerzita Pardubice, 2017 . 331 stran . ISBN 978-80-7560-087-5 (brožováno) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Krajiny prostřených i prázdných stolů

    book

  5. Kuchyně mezi Orlicí, Labem a Cidlinou : kulinárně vlastivědné putování krajem plným vody, aneb o kuchyni hradecké, chlumecké, smiřické, novobydžovské, ale také o páteru Koniášovi, latrinách, kyselu, hladké Ančce, zelí či bludičkách / Václav Malovický  Praha : MMM, 2007 . 200 stran . ISBN 978-80-903110-0-8 (vázáno) .   [1, currently available 0]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0010
  6. Kulinární dědictví Čech, Moravy a Slezska : tematická výběrová encyklopedie / Irena Korbelářová (ed.) a kolektiv  Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2022 . 384 stran . ISBN 978-80-7510-532-5 (brožováno) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Kulinární dědictví Čech, Moravy a Slezska

    book

  7. Ruská kuchyně v proměnách doby : gastro-etno-kulturní studie / Petr Pešek  Červený Kostelec : Pavel Mervart, 2007 . 236 stran . ISBN 978-80-86818-55-9 (brožováno) . http://toc.nkp.cz/NKC/200805/contents/nkc20071780884_1.pdf .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Ruská kuchyně v proměnách doby

    book

  8. Schůzky s Lukullem, aneb, Vyprávění o pokrmech a nápojích v mýtech, legendách, historii a poezii / Eva Horáčková , Ema Bayerleová . Praha : Mladá fronta, 1987 . 127 s .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    book

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.