Search results

Records found: 7  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^hk_us_auth m0076187 amg^"
  1. . Praha : Odeon, 1986 . 558 s [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    book

    book

  2. Italská kuchyně . Praha : Merkur, 1987 . 194 s .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    book

    book

  3. Kuchařka Výživa a 4 krevní skupiny : kuchařka a diety pro vaše ideální zdraví, váhu a pohodu / Peter J. D'Adamo, Catherine Whitney . Praha : Pragma, 1999 . 368 s . ISBN 80-7205-719-7 : .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Kuchařka Výživa a 4 krevní skupiny

    book

  4. Kuchařstvij : o rozličných krmijch, kterak se užitečnie s chutij strojiti majij, jakožto zvěřina, ptácy, ryby a jiné mnohé krmě, wsselikému kuchaři aneb hospodáři, knijžka tato potřebná i užitečná . [Praha] : F. Šimáček, 1891 . 1 sv .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    book

    book

  5. Med : přírodní sladidlo z květů, bylin a stromů . Bratislava : Champagne Avantgarde, 1993 . 39s . ISBN 80-7150-072-0 : .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Med

    book

  6. Moderní kuchařka - těstoviny / [editorka Jana Steinerová] ; [překlad z anglického originálu ... Dagmar Eisenmannová] . Praha : Rebo Productions, 2000 . 304 s . ISBN 80-7209-246-4 : .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Moderní kuchařka - těstoviny

    book

  7. . Praha : Corint, 1992 . 150s . ISBN 80-85735-00-8 [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Řecká kuchyně

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.