Search results

Records found: 6  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^hk_us_auth m0429904 amg^"
  1. Diferenciácia vyučovania po slovensky : kvalitatívna štúdia problému čiastočnej výkonovej diferenciácie / Daniela Heldová, Ľubomír Held . Trnava : Typi Universitatis Tyrnaviensis, 2008 . 179 s . ISBN 978-80-8082-215-6 (brož.) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Diferenciácia vyučovania po slovensky

    book

  2. Kontrola a hodnotenie vo vzdelávacom procese / Marián Lapitka, Viola Gazdíková, Ľubomír Held . Trnava : Trnavská univerzita, 1999 . 123 s . ISBN 80-88774-52-7 (brož.) .   [1, currently available 0, at library only 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Prezenčně1000
    book

    book

  3. Moderná technika a nové technológie vo vzdelávaní / Karol Petrík, Milan Pokorný, Ľubomír Held . Trnava : Trnavská univerzita, 1999 . 80 s . ISBN 80-88774-54-3 (brož.) .   [1, currently available 0, at library only 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Prezenčně1000
    book

    book

  4. Teória a prax výchovy k zdravej výžive v školách / Ľubomír Held a kolektiv autorov . Bratislava : Typi Universitatis Tyrnaviensis, 2006 . 769 s . ISBN 80-224-0920-0 (Veda ; váz.) .   [1, currently available 0, at library only 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Prezenčně1000
    Teória a prax výchovy k zdravej výžive v školách

    book

  5. Všeobecné otázky učebného procesu / Ladislav Požár, Ivan Turek, Ľubomír Held . Trnava : Trnavská univerzita, 1999 . 116 s . ISBN 80-88774-50-0 (brož.) .   [1, currently available 0, at library only 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Prezenčně1000
    book

    book

  6. Vyučovacie metódy a techniky / Ľubomír Held, Kristína Žoldošová . Trnava : Trnavská univerzita, 1999 . 73 s . ISBN 80-88774-51-9 (brož.) .   [1, currently available 0, at library only 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Prezenčně1000
    book

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.