Search results

Records found: 5  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^hk_us_auth 0009270 xcla^"
  1. Distribúcia síl v karvingovom oblúku / Jozef Baláž, Vladimír Hellebrandt .
    In: Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Gaudeamus, 2004. Optimální působení tělesné zátěže a výživy. s. 88-92 .
    article

    article

  2. Komparace metodiky české a slovenské lyžařské školy / Růžička Ivan, Baláž Jozef .
    In: Optimální působení tělesné zátěže a výživy [358 s.]. ISBN 80-85109-47-6 Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Univerzita Hradec Králové, 2001. S. 306-310 .
    article

    article

  3. Komparační studie terminologického, technického a didaktického přístupu k sjezdovému oblouku v české lyžařské metodice / Ivan Růžička .
    In: Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Gaudeamus, 2004. Optimální působení tělesné zátěže a výživy. s. 84-87 .
    article

    article

  4. Lyžařské kurzy odborné způsobilosti pořádané Katedrou rekreologie a cestovního ruchu a Institutem dalšího vzdělávání FIM UHK [elektronický zdroj] = Special qualification ski courses at Deparment of recreology and torism [i.e. tourism] and Institute of further education FIM UHK / Blahoslav Komeštík, David Chaloupský .
    In: Sborník referátů z 2. doktorandské konference Katedry rekreologie a cestovního ruchu FIM UHK [1 elektronický optický disk (CD-ROM)]. ISBN 978-80-7041-527-6 (CD-ROM) Univerzita Hradec Králové. Hradec Králové : Gaudeamus, 2009. s. 31, 93-110 .
    article

    article

  5. Nové trendy v edukaci lyžování - multimediální učebnice sjíždění a zatáčení na lyžích dětí a mládeže [elektronický zdroj] = New trends of downhill skiing education – multimedia downhill skiing textbook / Martin Nosek .
    In: Sborník referátů z 2. doktorandské konference Katedry rekreologie a cestovního ruchu FIM UHK [1 elektronický optický disk (CD-ROM)]. ISBN 978-80-7041-527-6 (CD-ROM) Univerzita Hradec Králové. Hradec Králové : Gaudeamus, 2009. s. 32-35 .
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.