Search results

Records found: 27  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^hk_us_auth 0012673 amg^"
  1. Boží hody : jak jedli Židé v Čechách a na Moravě / Ruth Bondyová ; [ilustrace Jiří Slíva] . V Praze : Nakladatelství Franze Kafky, 2008 . 177 s . ISBN 978-80-86911-16-8 (váz.) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Boží hody

    book

  2. Cuisine and culture : a history of food and people / Linda Civitello . Hoboken : John Wiley & Sons, 2011 . xii, 436 s . ISBN 978-0-470-40371-6 (brož.) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Cuisine and culture

    book

  3. Čítanka o jídle, aneb, Jak se tenkrát jídávalo : (s recepty našich pra/babiček) / Eva A. Schmidtová . V Praze : Knihař, 2012 . 205 s . ISBN 978-80-86292-50-2 (brož.) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Čítanka o jídle, aneb, Jak se tenkrát jídávalo

    book

  4. Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel / Michael Pollan ; [přeložila Jitka Fialová] . Praha : Argo : Dokořán, 2013 . 367 stran . ISBN 978-80-257-0896-5 (Argo ; vázáno). ISBN 978-80-7363-569-5 (Dokořán ; vázáno) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Dilema všežravce

    book

  5. Essen ohne Sinn und Verstand : wie die Lebensmittelindustrie uns manipuliert / Brian Wansink ; aus dem Englischen von Sonja Hauser . Frankfurt : Campus, c2008 . 213 s . ISBN 978-3-593-38415-3 (brož.) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Essen ohne Sinn und Verstand

    book

  6. Essen und Trinken im Bedeutungswandel : der önogastronomische Tourismus als Vermarktungsform regionaltypischer Produkte / Christina Hohm . Saarbrücken : VDM Verlag Dr. Müller, 2008 . 190 s . ISBN 978-3-8364-9744-2 (brož.) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    book

    book

  7. Faisons les courses! / Joy Olivier  Recanati : ELi, [2012]  ©2012 . 1 hra . ISBN 978-88-536-1368-4 (krabice s herními prvky) .   [1, currently available 0]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0010
    Faisons les courses!

    3D

  8. Fast food Gesellschaft : fette Gewinne, faules System / Eric Schlosser ; aus dem Amerikanischen von Heike Schlatterer . München : Riemann, 2003 . 447 s . ISBN 3-570-50043-8 (brož.) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Fast food Gesellschaft

    book

  9. Food in society : economy, culture, geography / Peter Atkins and Ian Bowler . London : Hodder Arnold, 2001 . xii, 328 s . ISBN 0-340-72004-2 (brož.) .   [2, currently available 2]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0200
    Food in society

    book

  10. Food is culture / Massimo Montanari ; translated from the Italian by Albert Sonnenfeld. . New York : Columbia University Press, 2006 . xii, 149 s . ISBN 0-231-13790-7 (váz.) : .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Food is culture

    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.