Search results

Records found: 5  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^hk_us_auth 0014848 amg^"
  1. Food science and technology / edited by Geoffrey Campbell-Platt . Chichester : Wiley-Blackwell, 2009 . xi, 508 s, [14] s barev obr příl . ISBN 978-0-632-06421-2 (váz.) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Food science and technology

    book

  2. Metody stanovení cizorodých látek v potravinách : Laboratorní příručka. 1. díl . Praha : STIPP, 1991 . 109s . ISBN 80-85120-00-3 .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    book

    book

  3. Metody stanovení cizorodých látek v potravinách : Laboratorní příručka. 2. díl . Praha : STIPP, 1991 . 90 s . ISBN 80-85120-00-3 .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    book

    book

  4. Metody stanovení cizorodých látek v potravinách : Laboratorní příručka. 3. díl . Praha : STIPP, 1992 . 119 s . ISBN 80-85120-00-3 .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    book

    book

  5. Výživou ke zdraví / Tomáš Komprda . Velké Bílovice : TeMi CZ, 2009 . 110 s . ISBN 978-80-87156-41-4 (brož.) . http://toc.nkp.cz/NKC/201102/contents/nkc20091997201_1.pdf .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Výživou ke zdraví

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.