Search results

Records found: 5  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^hk_us_auth 0020726 amg^"
  1. Analýza a hodnocení faktorů vedoucích k efektu inovace / Žaneta Rylková . Karviná : Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, 2011 . 138 s . ISBN 978-80-7248-701-1 (brož.) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Analýza a hodnocení faktorů vedoucích k efektu inovace

    book

  2. Cukrovarnictví do roku 1938 a agrární strana (se zřetelem na Moravu a Slezsko) / František Čapka, Lubomír Slezák  Brno : Masarykova univerzita, 2011 . 273 stran, 22 nečíslovaných stran obrazových příloh . ISBN 978-80-210-5717-3 (brožováno) .   [2, currently available 0]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0020
    Cukrovarnictví do roku 1938 a agrární strana (se zřetelem na Moravu a Slezsko)

    book

  3. Marketing places : attracting investment, industry, and tourism to cities, states, and nations / Philip Kotler, Donald H. Haider, Irving Rein . New York : Free Press ; Toronto : Maxwell Macmillan Canada ; New York : Maxwell Macmillan International, 1993 . vii, 388 s . ISBN 0-7432-3636-X (brož.) .   [1, currently available 0]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0010
    Marketing places

    book

  4. Mikropůjčky : nový nástroj financování projektů na venkově / Petr Pelcl ... [et al.] . Plzeň : CpKP, 2008 . 75 s . ISBN 978-80-86902-63-0 (brož.) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Mikropůjčky

    book

  5. Modern conditions of development : economics and management / editors Joanna Rosak-Szyrocka, Aneta Sokół  Celje : Univerza v Mariboru, 2016 . 225 stran . ISBN 978-961-6562-80-5 (brožováno) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    book

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.