Search results

Records found: 4  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^hk_us_auth 0021712 amg^"
  1. Cuisine and culture : a history of food and people / Linda Civitello . Hoboken : John Wiley & Sons, 2011 . xii, 436 s . ISBN 978-0-470-40371-6 (brož.) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Cuisine and culture

    book

  2. Essen und Trinken im Bedeutungswandel : der önogastronomische Tourismus als Vermarktungsform regionaltypischer Produkte / Christina Hohm . Saarbrücken : VDM Verlag Dr. Müller, 2008 . 190 s . ISBN 978-3-8364-9744-2 (brož.) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    book

    book

  3. Jak blufovat o víně . Praha : Talpress, 1994 . 59s . ISBN 80-85609-35-5 : .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Jak blufovat o víně

    book

  4. Víno a vinařství v dějinách islámu / Miloš Mendel . Praha : Orientální ústav Akademie věd České republiky, 2010 . 494 s . ISBN 978-80-85425-64-2 (brož.) . http://toc.nkp.cz/NKC/201012/contents/nkc20102155884_1.pdf .   [1, currently available 0]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0010
    Víno a vinařství v dějinách islámu

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.