Search results
- Cuisine and culture : a history of food and people / Linda Civitello . Hoboken : John Wiley & Sons, 2011 . xii, 436 s . ISBN 978-0-470-40371-6 (brož.) . [1, currently available 1]
Branch Inaccesible Available Issued Reserved Univerzitní knihovna UHK 0 1 0 0 - Essen und Trinken im Bedeutungswandel : der önogastronomische Tourismus als Vermarktungsform regionaltypischer Produkte / Christina Hohm . Saarbrücken : VDM Verlag Dr. Müller, 2008 . 190 s . ISBN 978-3-8364-9744-2 (brož.) . [1, currently available 1]
Branch Inaccesible Available Issued Reserved Univerzitní knihovna UHK 0 1 0 0 - Jak blufovat o víně . Praha : Talpress, 1994 . 59s . ISBN 80-85609-35-5 : . [1, currently available 1]
Branch Inaccesible Available Issued Reserved Univerzitní knihovna UHK 0 1 0 0 - Víno a vinařství v dějinách islámu / Miloš Mendel . Praha : Orientální ústav Akademie věd České republiky, 2010 . 494 s . ISBN 978-80-85425-64-2 (brož.) . http://toc.nkp.cz/NKC/201012/contents/nkc20102155884_1.pdf . [1, currently available 0]
Branch Inaccesible Available Issued Reserved Univerzitní knihovna UHK 0 0 1 0