Search results

Records found: 5  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^hk_us_auth 0034249 amg^"
  1. Kdo dostává co a proč : nové ekonomické směry v konceptu vhodného párování matchmaking a návrzích podoby trhů market design / Alvin E. Roth ; z anglického originálu přeložila Jana Srbová  Praha : Práh, 2016 . 227 stran . ISBN 978-80-7252-646-8 (vázáno) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Kdo dostává co a proč

    book

  2. Marné iluze : falešné představy globálního kapitalismu / John Gray ; [z anglického originálu ... přeložil Mikuláš Hučko] . Košice : Paradigma.sk, 2002 . 262 s . ISBN 80-968603-1-3 : .   [2, currently available 2]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0200
    Marné iluze

    book

  3. O penězích a trhu : svobodný trh a jeho úskalí pohledem slavného wallstreetského finančníka / Henry Kaufman ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Placht] . Praha : Prostor, 2004 . 343 s . ISBN 80-7260-112-1 (váz.) : .   [2, currently available 2]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0200
    O penězích a trhu

    book

  4. Shaping change - strategies of transformation : results of the international survey : Carl Bertelsmann Prize 2001 / Werner Weidenfeld (ed.) ; translation: Ann C. Sherwin, Celia Bohannon, Gail Horvath  Gütersloh : Bertelsmann Foundation Publishers, 2001 . 228 stran . ISBN 3-89204-586-0 (brožováno) .   [1, currently available 1]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Shaping change - strategies of transformation

    book

  5. The economics of rights, co-operation and welfare / Robert Sugden  Basingstoke ; New York : Palgrave Macmillan, 2005 . xiv, 243 stran . ISBN 978-1-349-40018-8 (brožováno) .   [1, currently available 0]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Filozofická fakulta0010
    book

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.