Search results
- Essen und Trinken im Bedeutungswandel : der önogastronomische Tourismus als Vermarktungsform regionaltypischer Produkte / Christina Hohm . Saarbrücken : VDM Verlag Dr. Müller, 2008 . 190 s . ISBN 978-3-8364-9744-2 (brož.) . [1, currently available 1]
Branch Inaccesible Available Issued Reserved Univerzitní knihovna UHK 0 1 0 0 - Gastronomie a cestovní ruch / Jiří Vaníček a kolektiv autorů Opava : Slezská univezita v Opavě, 2017 . 196 stran . ISBN 978-80-7510-240-9 (brož.) . [1, currently available 1]
Branch Inaccesible Available Issued Reserved Univerzitní knihovna UHK 0 1 0 0 - Die Herkunft von Lebensmitteln im Tourismus : bio- und regionale Produkte als Erfolgsfaktor für Leistungsträger im Tourismus / Eva-Maria Straub . Hamburg : Diplomica Verlag, c2012 . 104 s . ISBN 978-3-8428-8308-6 (brož.) . [1, currently available 1]
Branch Inaccesible Available Issued Reserved Univerzitní knihovna UHK 0 1 0 0 - Regionální značení v kostce : objevte to pravé z českých a moravských regionů . [Praha] : Asociace regionálních značek, [2011] . 1 složený l . [1, currently available 0, at library only 1]
Branch Inaccesible Available Issued Reserved Prezenčně 1 0 0 0