Search results

Records found: 6  
Your query: Author = "Bertrandt Jerzy"
  1. Estimation of nutritional status of schoolchildren from one of the schools in Warsaw / Jerzy Bertrandt ... [et al.] .
    In: Kinantropologické dny MUDr. V. Soulka na téma Optimální působení tělesné zátěže [360 s.]. ISBN 80-7041-388-3 Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Gaudeamus, 2001. S. 93-96 .
    article

    article

  2. Chromium in human nutrition / Debski Bogdan, Bertrandt Jerzy, Martiník Karel .
    In: Optimální působení tělesné zátěže a výživy [358 s.]. ISBN 80-85109-47-6 Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Univerzita Hradec Králové, 2001. S. 236-240 .
    article

    article

  3. Nutritional foundations of chronic diseases occuring among men kept in the arrest in Radom / Bertrandt Jerzy ... [et al.] .
    In: Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Gaudeamus, 2003. Optimální působení tělesné zátěže a výživy. s. 201 .
    article

    article

  4. Oxidative-energy metabolism / Martiník K., Bertrandt J., Klos A. .
    In: Optimální působení tělesné zátěže a výživy [358 s.]. ISBN 80-85109-47-6 Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Univerzita Hradec Králové, 2001. S. 275-278 .
    article

    article

  5. Wplywu spozycia soków/nektarów wzbogacanych w wapń na gestość mineralna kości u žolnierzy pelniacych službe w jednostkach kawalerii powietrznej / Jerzy Bertrandt ... [et al.] .
    In: Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Gaudeamus, 2006. Optimální působení tělesné zátěže a výživy. s. 308-318 .
    article

    article

  6. Wplywu spozycia soków/nektarów wzbogacanych w wapń na gestośź mineralna kości u žolnierzy pelniacych službe w jednoskach kawalerii powietrznej / Jerzy Bertrandt .
    In: Optimální působení tělesné zátěže a výživy. Hradec Králové : Gaudeamus, 2005. Optimální působení tělesné zátěže a výživy. s. 180-190 .
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.