Search results

Records found: 7  
Your query: Author = "Melichová Zuzana"
  1. Elektrolýza vody vo výučbe stredoškolskej chémie / Eva Kostolányiová, Zuzana Melichová .
    In: Mezinárodní seminář o výuce chemie. Hradec Králové : Gaudeamus, 2006. Aktuální otázky výuky chemie. s. 174-178 .
    article

    article

  2. Environmentálne minimum vo vyučovyní chémie (modelový príklad - kyslé dažde) / Pavlína Gálusová - Zuzana Melichová .
    In: Aktuální otázky výuky chemie [373 s.]. ISBN 80-7041-437-5 Mezinárodní seminář o výuce chemie. Hradec Králové : Gaudeamus, 2002. s. 345-348 .
    article

    article

  3. Chemický experiment s využitím SM systému - kyslý dážď / Zuzana Melichová .
    In: Mezinárodní seminář o výuce chemie. Hradec Králové : Gaudeamus, 2005. Aktuální otázky výuky chemie. s. 408-410 .
    article

    article

  4. Jednoduché zariadenie na elektrolýzu a jeho možnosti využitia v školskej praxi / Zuzana Melichová, Iveta Nagyová .
    In: Mezinárodní seminář o výuce chemie. Hradec Králové : Gaudeamus, 2006. Aktuální otázky výuky chemie. s. 179-189 .
    article

    article

  5. Potenciometrické merania pH s SM systémom / Zuzana Melichová, Radoslav Kán .
    In: Informační technologie ve výuce chemie. Hradec Králové : Gaudeamus, 2004. Informační technologie ve výuce chemie. s. 179-184 .
    article

    article

  6. Potenciometrické stanovenie H3PO4 v nealkoholických nápojoch s využitím SM systému / Zuzana Melichová, Iveta Nagyová, Radoslav Kán .
    In: Informační technologie ve výuce chemie. Hradec Králové : Gaudeamus, 2004. Informační technologie ve výuce chemie. s. 173-178 .
    article

    article

  7. Príklad stanovenia disociačnej konštanty slabého elektrolytu meracím zariadením SM systém / Zuzana Melichová - Radoslav Kán .
    In: Aktuální otázky výuky chemie [373 s.]. ISBN 80-7041-437-5 Mezinárodní seminář o výuce chemie. Hradec Králové : Gaudeamus, 2002. s. 251-253 : 3 tab. .
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.