Search results

Records found: 6  
Your query: Author = "Papšo Peter 1982"
  1. Aktuálne trendy v sociálnej práci [elektronický zdroj] : zborník z medzinárodnej študentskej konferencie konanej 12–13. februára 2014 v Banskej Bystrici / editori: Peter Papšo, Juraj Oravec . Banská Bystrica : Pedagogická fakulta Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici, 2014 . 1 CD (156 s) . ISBN 978-80-557-0843-0 .   [10, currently available 9]
    Branch Inaccesible Available Issued Reserved
    Univerzitní knihovna UHK0910
    book

    book

  2. Problematika zhubných kultov a siekt ako súčasť prípravy sociálnych pracovníkov = The issue of malignant cults and sects as part of the preparation of social workers / Peter Papšo .
    In: Profesionalita, perspektivy a rozvoj sociální práce (konference. Profesionalita, perspektivy a rozvoj sociální práce. Hradec Králové : Gaudeamus, 2013 [724 s.]. ISBN 978-80-7435-359-8 (brož.). S. 93-96 .
    article

    article

  3. Riziká subkultúr súčasnej mládeže = Risk of today's youth subcultures / Peter Papšo .
    In: Socialia 2010 [457 s.]. ISBN 978-80-7435-091-7 (brož.) Socialia 2010. Hradec Králové : Gaudeamus, 2010. s. 298-303 : 1 obr., 1 tab. .
    article

    article

  4. Sociálna práca vo výkone trestu odňatia slobody v Slovenskej republike / Peter Papšo .
    In: II. studentská konference na téma Sociální práce v zařízeních výkonu trestu [79 s.]. ISBN 978-80-7435-215-7 (brož.) Sociální práce v zařízeních výkonu trestu. Hradec Králové : Gaudeamus, 2012. S. 6-15 .
    article

    article

  5. Swingers ako subkultúra / Peter Papšo .
    In: Sexuality. Hradec Králové : Gaudeamus, 2008. Sexuality. s. 151-158 .
    article

    article

  6. Význam skúmania subkultúr mládeže pre prax sociálnej práce / Peter Papšo .
    In: Od teorie k praxi, od praxe k teorii [682 s.]. ISBN 978-80-7435-138-9 (brož.) Od teorie k praxi, od praxe k teorii (konference. Hradec Králové : Gaudeamus, 2012. s. 644-648 .
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.