Počet záznamů: 1  

Turystyka kulinarna jako element rozwoju lokalnego

  1. Článek! Pro signaturu klikni na odkaz In
    Záhlaví-jméno Jęczmyk, Anna (autor)
    Údaje o názvuTurystyka kulinarna jako element rozwoju lokalnego = Culinary tourism as an element of local development / Anna Jęczmyk
    Souběž.n.Culinary tourism as an element of local development
    Dostupné též v elektronické podobě
    In Hradecké ekonomické dny. - S. 90-97
    Předmět.hesla gastronomický cestovní ruch
    regionální rozvoj
    Forma, žánr články ze sborníku
    AnotaceCulinary tourism has become one of the most dynamically developing segment of tourism. Researchers distinguish various aspects in its definition. Practicing this form of tourism is experiencing the space of tourist destination by exploring the culinary heritage of visited the village, town or region. Development of culinary tourism is a part of local development, which is based on local natural resources, human culture and the strength of local authorities in its promotion. The connection of food or nutritional product with the region contributes to the fact that their purchase and tasting is the beginning of contact with resources of the area. The aim of the theoretical and review article is to present the role of culinary tourism in local development. Selected publications were undertaken to perform the subject research.
    Konspekt332 - Regionální ekonomie, regionální ekonomika
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.polština
    URLhttp://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2016_2.pdf
    DatabázeČlánky
    Odkazy - Zdroj.dok.
    článek

    článek

    Do košíku