Počet záznamů: 1  

Soudobé dějiny

  1. Údaje o názvuSoudobé dějiny
    Vyd.údajePraha : Ústav pro soudobé dějiny AV ČR, 1993-
    Fyz.popissv.
    ISSN1210-7050
    Předmět.hesla dějiny
    soudobé dějiny
    dokumenty
    historie
    politologie
    sociologie
    Forma, žánr studie
    bibliografie
    Konspekt*Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
    MDT930.2
    050
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttp://www.usd.cas.cz/cs/stranky/casopis-soudobe-dejiny
    DatabázePeriodika - souborný záznam periodika
    OdkazySouborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    Čísla2019: 1, 2-3, 4
    2018: 1/2, 3/4
    2017: 1/2, 3, 4
    2016: 1/2, 3, 4
    2015: 1/2, 3/4
    2014: 1/2, 3, 4
    2013: 1/2, 3, 4
    2009: 1, 2/3, bibliografie 1993-20, 4
    2008: 1, 2, 3/4
    2007: 1, 2/3, 4
    2006: 1/2, 3/4
    2005: 1, 2, 3/4
    2003: 1-2, 3, 4
    2002: 1, 2, 3/4
    2001: 1, 2-3, 4
    2000: 1-2, 3, 4
    1999: 2-3, 4
    1996: 1996, 1996
    1995: 4
    1994: 4/5
    Svazky2012: 1-3/4
    2011: 1/2-4
    2010: 1/2-4
    2009: 2009
    2008: 2008
    2005: 2005
    2004: 3-4
    2003: 2003, 1/2-4
    2002: 2002, 1-3/4
    2001: 2001, 1-4
    2000: 2000, 1/2-4
    1999: 1999
    1998: 1998, 1998
    1997: 1997, 1997
    1996: 1996, 1996
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    časopis

    Soudobé dějiny
Počet záznamů: 1