Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0010102 amg^"
  1. Essen ohne Sinn und Verstand : wie die Lebensmittelindustrie uns manipuliert / Brian Wansink ; aus dem Englischen von Sonja Hauser . Frankfurt : Campus, c2008 . 213 s . ISBN 978-3-593-38415-3 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Manuál prevence v lékařské praxi. II., Výživa / [redakční skupina Kamil Provazník, Lumír Komárek, Jarmila Janovská, Kateřina Ošancová] . Praha : Státní zdravotní ústav v nakladatelství Fortuna, 1996 . 103 stran . ISBN 80-7071-053-5 (Státní zdravotní ústav ; v knize neuvedeno ; brožováno) .   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Prezenčně1000
  3. Výživa a potrava / V. Hons, M. Úlehlová-Tilschová . Praha : Zdravotnické nakladatelství, 1951 . 187 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Výživou ke zdraví / Tomáš Komprda . Velké Bílovice : TeMi CZ, 2009 . 110 s . ISBN 978-80-87156-41-4 (brož.) . http://toc.nkp.cz/NKC/201102/contents/nkc20091997201_1.pdf .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.