Výsledky vyhledávání

  1. Doporučení upravující základní ukazatele pro kategorizaci hostinských a ubytovacích zařízení . Praha : Ministerstvo hospodářství ČR, 1994 . 35s .   [5, z toho volných 5]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0500
  2. Grands hôtels de Paris et d’Europe centrale et orientale / Mathieu Braunstein, Delphine Giraud, Gérard-Georges Lemaire  Paris : Eric Koehler, 1993 . 127 stran . ISBN 2-907220-08-X (brožováno) .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  3. Hotely a ubytování v České republice 1998 = Hotel guide Czech republic 1998 hotelový průvodce : hotely, pensiony, motely, ubytovny, kempy, chaty : česky, english, deutsch . Brno : Computer Press, 1998 . 491 s . ISBN 80-7226-056-1 : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Konferenční sály a jejich vybavení pro didaktické účely : pražské hotely / Jan Chromý  Praha : Extrasystem Praha, 2014 . viii, 136 stran . ISBN 978-80-87570-18-0 (brožováno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. Les métiers de l'hôtellerie et de la restauration / Céline Manceau, Laurent Thévenin . Paris : l'Etudiant, 2003 . 191 s . ISBN 2-84624-316-6 : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. Moderní hotel / Jiří Černý, Jiří Krupička . Úvaly u Prahy : Ratio, [1999] . 223 s .   [5, z toho volných 4, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0400
    Prezenčně1000
  7. Řízení hotelového provozu / Jaromír Beránek, Pavel Kotek . Praha : MAG Colsulting, 2003 . 218 s . ISBN 80-86724-00-X .   [3, z toho volných 3]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0300
  8. Square meal : Prague restaurant & hotel guide / [author Jan Ghane Tabrizi]. . Praha : Axie, 2009 . 101 s . ISBN 978-80-903219-5-3 (brož.) .   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Prezenčně1000