Výsledky vyhledávání
- 400 kulinarische Reisen, die Sie nie vergessen werden : von der Auvergne bis zum Zuckerhut / mit einem Vorwort von Tim Mälzer ; [Autoren: Jane Adams ... et al. ; Dagmar Klotz, Inga-Brita Thiele, Übersetzung] . Hamburg : National Geographic Deutschland, c2009 . 279 s . ISBN 978-3-86690-197-1 (váz.) . [1, z toho volných 1]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 1 0 0 2.Alsace
Alsace : recettes cultes : bien brassées / Sylvie Girard-Lagorce ; préface d'Olivier Nasti ; photos: Pierre Chivoret ; stylisme: Alexia Janny [Paris] : Solar editions, 2014 . 61 stran . ISBN 978-2-263-06449-4 (vázáno) . [1, z toho volných 1]Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 1 0 0 - Atlas de la France gourmande / illustré par Hervé Pinel ; [textes de Clara Manelle] . Paris : Albin Michel : Bottin Gourmand, 2012 . 109 s . ISBN 978-2-226-24283-9 (brož.) . [2, z toho volných 2]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 2 0 0 4.Bretagne
Bretagne : recettes cultes : pur beurre / Sylvie Girard-Lagorce ; préface d'Olivier Bellin ; photos: Pierre Chivoret ; stylisme: Alexia Janny [Paris] : Solar editions, 2014 . 61 stran . ISBN 978-2-263-06450-0 (vázáno) . [1, z toho volných 1]Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 1 0 0 - Culinaria Čína / Katrin Schlotterová, Elke Spielmanns-Romeová (text) ; Gregor M. Schmid, Lisa Franzová (fotografie) . [Praha] : Slovart, 2011 . 484 s . ISBN 978-80-7391-451-6 (váz.) . [1, z toho volných 1]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 1 0 0 - Culinaria Francie / André Dominé - editor ; Günter Beer - fotograf ; [překlad Dagmar Eisenmannová] . [Praha] : Slovart, c2012 . 468 s . ISBN 978-80-7391-651-0 (váz.) . [2, z toho volných 2]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 2 0 0 - Culinaria Itálie : kulinární průvodce / redakce Claudia Pirasová ; fotografie Ruprecht Stempell ; [z německého originálu ... přeložily Hana Krejčí a Dagmar Lieblová] . [Praha] : Slovart, 2008 . 496 s . ISBN 978-80-7391-135-5 (váz.) . http://toc.nkp.cz/NKC/200812/contents/nkc20081829543_1.pdf . [2, z toho volných 2]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 2 0 0 - Culinaria Španělsko / Marion Trutterová, editorka ; Günter Beer, fotograf ; [překlad Eugen Štumpf] . Praha : Slovart, c2009 . 488 s . ISBN 978-80-7391-269-7 (váz.) . [2, z toho volných 2]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 2 0 0 - Česká strava lidová / M. Úlehlová-Tilschová . Praha : Triton, 2011 . 444 s . ISBN 978-80-7387-421-6 (váz.) . http://toc.nkp.cz/NKC/201105/contents/nkc20112188574_1.pdf . [2, z toho volných 2]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 2 0 0 - . London : Hodder & Stoughton, 1990 . 398 s . ISBN 0-340-50514-1 [1, z toho volných 1]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 1 0 0