Výsledky vyhledávání

  1. Bulimie : jak bojovat s přejídáním / František David Krch . Praha : Grada, 2000 . 120 s . ISBN 80-7169-946-2 : .   [2, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010
    Prezenčně1000
  2. Cuisine and culture : a history of food and people / Linda Civitello . Hoboken : John Wiley & Sons, 2011 . xii, 436 s . ISBN 978-0-470-40371-6 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. Doporučení upravující základní ukazatele pro kategorizaci hostinských a ubytovacích zařízení . Praha : Ministerstvo hospodářství ČR, 1994 . 35s .   [5, z toho volných 5]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0500
  4. Essen ohne Sinn und Verstand : wie die Lebensmittelindustrie uns manipuliert / Brian Wansink ; aus dem Englischen von Sonja Hauser . Frankfurt : Campus, c2008 . 213 s . ISBN 978-3-593-38415-3 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. Fast food Gesellschaft : fette Gewinne, faules System / Eric Schlosser ; aus dem Amerikanischen von Heike Schlatterer . München : Riemann, 2003 . 447 s . ISBN 3-570-50043-8 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. Food is culture / Massimo Montanari ; translated from the Italian by Albert Sonnenfeld. . New York : Columbia University Press, 2006 . xii, 149 s . ISBN 0-231-13790-7 (váz.) : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  7. Hlad a hojnost : dějiny stravování v Evropě / Massimo Montanari ; [z italského originálu ... přeložila Zora Jandová-Obstová] Utváření Evropy . Praha : Nakladatelství Lidové noviny, 2003 . 227 s . ISBN 80-7106-560-9 : .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100
    Univerzitní knihovna UHK0100
  8. How we eat : appetite, culture, and the psychology of food / Leon Rappoport . Toronto : ECW Press, 2003 . 224 s . ISBN 1-55022-563-4 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  9. Introduction to human nutrition / Michael J. Gibney, Hester H. Vorster and Frans J. Kok . Oxford : Blackwell Science, 2002 . 342 s . ISBN 0-632-05624-X : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  10. . Praha : Avicenum, 1972 . 254 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100